Škola v prírode - Čingov

 Naša ZŠ v spolupráci s CK Amos umožnila žiakom 3. a 4. ročníka zúčastniť sa Školy v prírode od 13.6. do 17.6. 2016 v Slovenskom raji na Čingove. Ubytovaní boli v Grandhoteli Spiš.


Počasie, strava, program, ubytovanie – všetko akurát. Hneď prvý deň navštívili mesto Levoča – Múzeum Majstra Pavla, radnicu aj kostol sv. Jakuba a v reštaurácii Planéta si pochutili na výbornom obede so zmrzlinou.


V rámci ďalších dní sa žiaci zúčastnili prednášky s Horskou službou Slovenský raj, dvakrát navštívili bazén, v ktorom si aj zasúťažili v plávaní. Nechýbala ani poldenná túra na Tomašovský výhľad, či kratšie vychádzky do okolitej prírody. Každý večer si zapisovali a kreslili zážitky a práve vtedy čakali na telefonát z domu. Nezabudli ani na učenie a zopakovali si učivo z matematiky. Hrali sa, zabávali a súťažili aj s animátormi Veronikou a Kamilom. Drobné škrabance ošetril zdravotník Gabriel. Aj touto cestou im chceme vyjadriť vďaku.


A aký bol posledný večer? Pletenie náramkov, diskotéka aj nočná hra – hľadanie pokladu vonku a v tme. Pokladom bola svietiaca loptička. Mierne unavení, ale natešení z prežitého týždňa uprostred nádhernej prírody Slovenského raja sa vrátili domov. Ešte pár dní v škole a potom bude dlhý oddych – letné prázdniny.

 

Pondelok, 13 Jún 2016 19:55

Copyright © 2024 Základná škola, Hlavná 165, Valaliky. Všetky práva vyhradené.
Zakladna skola Valaliky, Hlavna 165, 044 13 Valaliky, t.c.: 055 30 99 885 www.zsvalaliky.sk

Webdesign by Yurayqo | Support by XEON.SK | XHTML & CSS Valide